درباره من

    امين هستم 21 روز بعد از سال تحويل 62 به دنيا اومدم و تا الان 23 فروردين رو به روايت زيستن پشت سر گذاشتم و اولين متن وبلاگم رو توي 27 مهر 81 به روايت بودن نوشتم.

متا


26 اردیبهشت 1387

دوباره مثه اون مدتی که تهران بودم افتادم روی خوردن آب آلبالو و آب انار ،اما این کجا و ممد اناری کجا !!! هر روز سر کار و شب ها توی خونه ! اما اگه یه لیترش هم پشت سر هم بخورم ،که می خورم به اندازه یه فنجون قهوه  مرا به حس روشنفکری نمی بره !

مدت ها بود اون بوی به یاد ماندنی عطر را احساس نکرده بودم، امروز تو دانشگاه  پر شدم از همون عطر و کلی انرژی مثبت برای غیبت نکردن توی این روز !

نظرات (5) | لینک مطلب | ترک بک(0) | نویسنده : amin | ساعت 0:32 قֽظֽ

ترک بک

برای ارسال ترک بک از نشانی زیر استفاده کنید :
http://www.gashmardi.com/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/838

 


نظرات (5)


امروز در شهر ما، فردا تاریخ مصرفش گذشته و چون گذشته را نمیتوان به دوش کشبد باید امروز را در کوچه های زندگی دوید اما چه سود...!
هر چیزی امروز میتونه تلنگریه واسه یاد آوری دیروز باشه ...حتی بوی یه عطررر!!


آب انار از كجات در آوردي ؟‌ نامرد منم مي خوام !


مطلب و عکس میخوام در مورد سیچلایدها خصوصا دیسکاس و آنجل و اسکار.اگه کمکم کنید ممنون میشم همسایه.


سلام حاجی. اگه ممکنه درباره تکثیر مرغ و خروس یه توضیح بدید!


دلت هم بخواد اینجا مگه چشه خیلی هم بهتر تهرونه ...تو آب اسید هم بخوری هیچ فرقی نفوکولی ...فیلم جدید ندارین ؟


شما هم نظر دهید