درباره من

    امين هستم 21 روز بعد از سال تحويل 62 به دنيا اومدم و تا الان 23 فروردين رو به روايت زيستن پشت سر گذاشتم و اولين متن وبلاگم رو توي 27 مهر 81 به روايت بودن نوشتم.

متا


15 خرداد 1387

آب که یه روز درمیان نداریم ! برق هم که فرتُ فرت میره توی این گرمای این خرب شده ! سهمیه بنزین 3 لیتری هم که جواب کولر ماشین های اینجا رو نمی دن به خاطر گرما ! جای تفریحی و گشت و گذار هم نداریم ! کارو بار هم که به خاطر مشتی ........ تعطیله ! اداره ها هم که بدهیشون رو نمی دن به خاطر نداشتن بودجه ! آقای شهردارمون هم که شب  دعواش میشه ،صبح تمام درخت های یه خیابون رو می زنه تا جاش کاج بکاره با این هوا ! با اون ناظرفوق دیپلمی و سر ناظر مو قشنگش که الف رو افقی می نویسه !
نه آخه دلمون به چی خوش باشه ! به کجای این مملکت تعطیلات !

معلوم نیست یارو داره چه که که ای لا کو کو می ذاره *
مگه نه ندا !

نظرات (6) | لینک مطلب | ترک بک(0) | نویسنده : amin | ساعت 5:02 بֽظֽ

ترک بک

برای ارسال ترک بک از نشانی زیر استفاده کنید :
http://www.gashmardi.com/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/844

 


نظرات (6)


سایتت خیلی خیلی جالب بود


اشکال از همون پرشینه به گمونم :دی
بی خیال حالا تو هم مثل من هی حرص میخوری :(( آخرش ما دو تا سکته میکنیم میمیریم و این مملکت درست نمیشه :((((((((


دلخوشی ما هم تو این دنیا شده همین چند خطی که مینویسیم و گاها اعتراض یا حرفای قورت داده شده از ترس جونمون :(


ندا که از پرشین می گه تو هم از آب و برق.
دیگه چیزی نزاشتین که منم ازش بنالم .
اها اخه من نمی دونم این سربازی چیه ؟
مشکلات کم داریم اینم روش ...

شایان
صحرای رز


اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

من هم اکنون در منزل هستم.

صدق الله علی العظیم!


cheghadr delam vase in estelah tang shode bud ta ke posto didam goftam bayad esfahani bashi vaghti ta akhar khundamo be "dada" residam,dige shak nakardam.
damet garm dada